Contactgegevens

Vestiging Oostende


eCOAST Marine Research

Esplanadestraat 1

8400 Oostende

 

Telefonisch contact: +32 59 270 400

email: info@ecoast.be

 

 

Vestiging Yerseke


eCOAST Marine Research

Korringaweg 7

4401NT Yerseke

 

Telefonisch contact: +31 6 11 51 11 83

email: info@ecoast.nl

 

 

Bereikbaarheid

eCOAST is gevestigd in de voorhaven van Oostende, nabij de InnovOcean site en de vismijn.  

 

Met het openbaar vervoer vanuit het station van Oostende


- Veerdienst


Vanuit het centrum van Oostende (Visserskaai) is er een gratis veerdienst voor voetgangers en fietsers naar de InnovOcean site, dat aan de overkant van de havengeul gelegen is. Vanuit het station in Oostende wandel je hiervoor naar rechts, ga je over een van de bruggen en daarna opnieuw naar rechts langs de Visserskaai naar de aanlegsteiger van het veer, ter hoogte van Noordzeeaquarium.

 

Vanuit de InnovOcean site wandelt u langs de winkeltjes aan de vismijn, en aan de tweede rotonde neemt u de eerste afslag. Het Most-gebouw met de kantoren van eCOAST is het tweede gebouw aan uw linkerzijde.

 

- Gratis fiets

 

Stad Oostende stelt gratis fietsen ter beschikking. De geel-rode tweewielers (incl. beugelslot) kunnen 1 dag gratis uitgeleend worden. De gebruiker hoeft enkel een formulier in te vullen en zich akkoord te verklaren met de voorwaarden. Loop hiervoor naar de containers op het Churchill-parkeerterrein (bij het buitenkomen uit het NMBS-station schuin rechts lopen over het stationsplein).

 

- Kusttram

 

Vanuit het station in Oostende neem je de kusttram richting Knokke, tot aan de halte ‘Weg naar vismijn'. Halverwege de Vismijnlaan neemt u bij de eerste rotonde de derde afslag, dit is de Esplanadestraat.  De eCOAST-kantoren bevinden zich in het tweede gebouw aan uw linkerkant.


Met de wagen vanaf de autosnelweg E40

 

Op het einde van de E40/A10 rij je Oostende binnen en volg je afrit 4, richting Blankenberge (N34). Na de lichten, een rond punt, het viaduct en de blauwe bruggen, ga je aan de vierde lichten naar links (volg de bewegwijzering "VLIZ - InnovOcean site" ). Let op de tram!
Na het kruisen van de tramlijn ga je direct naar rechts, en sla je vervolgens de eerste straat links in (Nieuwewerfkaai). Halverwege de Vismijnlaan neemt u bij de eerste rotonde de derde afslag, dit is de Esplanadestraat. De eCOAST-kantoren bevinden zich in het tweede gebouw aan uw linkerkant. U kunt parkeren op het terrein achter het gebouw.